Lärare i psykologi i kombination med annat ämne sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till våren? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i psykologi i kombination med annat ämne. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Skolan har 400 elever och ca 30 medarbetare. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 och erbjuder studieförberedande program. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i psykologi, gärna i kombination med ett annat ämne. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat och lägger vikt vid att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är tillvidareanställningar på heltid/deltid beroende på ämneskombination med start 8/1 2020.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på lisa.helin@jenseneducation.se.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan