JENSEN gymnasium Göteborg söker resurs

Nu söker JENSEN gymnasium Göteborg dig som vill arbeta som resurs. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

JENSEN gymnasium Göteborg är beläget i ljusa, fina lokaler på Stora Nygatan. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvar för vikariattillsättningen
  • Själv arbeta som vikarie 
  • Tät elevkontakt och hjälpa eleverna att klara kursmålen 
  • Arbeta administrativt med närvaro och frånvaron
  • Sitta i receptionen 
  • Tät avstämning med skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer
Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du bör vara en initiativtagande, serviceinriktad och flexibel person med empatisk förmåga och hög personlig mognad. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Det är meriterande om du har undervisningsvana men är inget krav.

Anställningsform 
Tjänsten är en allmän visstid kommande läsår på ca 50% med start till hösten.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Per Köhler på 0704-943272 eller per.kohler@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan