Lärare i matematik/speciallärare sökes till JENSEN grundskola Långholmen

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra medarbetare.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Långholmens utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
  • Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt att följa upp elevernas utveckling, studieresultat samt närvaro
  • Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
  • Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
  • Vara klasscoach
  • Undervisa elever enskilt eller i liten grupp.
  • Ha en viktig roll i elevhälsoteamet och leda det specialpedagogiska arbetet på skolan.
  • Genomföra pedagogiska kartläggningar/utredningar och skriva åtgärdsprogram, i samarbete med ämneslärare och elevhälsoteamet.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat samt specialpedagogisk kompetens. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i matematik. Meriterande om du även kan undervisa i annan ämne. Vi önskar att du har goda kunskaper om och erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha god vana vid att arbeta med dokumentation såsom pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid beroende ämneskombination med start i augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 juni. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Katri Salander på 070-090 41 72 eller katri.salander@jenseneducation.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan