JENSEN Komvux söker Specialpedagog med samordningsansvar


JENSEN education är till för dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. I din roll som specialpedagog får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, utveckla verksamheten och tillämpa dess möjligheter för vuxna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I denna roll som specialpedagog kommer du att ha en samordnande roll för resursteamet på hela JENSEN Komvux som består av Studie- och ykresvägledare, kurator och speciallärare. Du kommer att bidra aktivt bidra till enheternas hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. Som specialpedagog hos oss arbetar du med att identifiera eventuella stödbehov bland våra elever och fungerar som ett stöd för lärare i specialpedagogiska frågor. Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument. Du kommer att ingår i ledningsteamet tillsammans med skolchef och rektorer och arbeta med utvecklingen av våra distansutbildningar för anpassning till de med extra behov. 

Du kommer att utgåifrån vår enhet i Kista och besöka våra andra enheter i Stockholm, samt ha dialig med vår enhet i Helsingborg. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig specialpedagog med yrkeserfarenhet inom vuxenutbildning. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig, har hög ansvarskänsla och har god digital förmåga. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Eftersom många av våra verktyg är kopplade till Google, är det en fördel om du är van användare av dessa.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Skolchef Per Andersson på 070-0809023 eller mejla till per.andersson@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan