Vill du arbeta på Malmös Tydligaste skola som MA-lärare?

JENSEN Grundskola Malmö öppnade i augusti 2016. Vi har på väldigt kort tid blivit en mycket populär skola där målet är att bli Malmös tydligaste skola inom två år gällande ordning och studiero. Vi kommer att nå vårt mål och vi är redan på god väg. Vi tror på vikten att ha tydlighet i och utanför klassrummet där läraren är ledaren. Förutom fasta ordningsregler är vår skola helt mobilfri, vilket är mycket uppskattat av både elever, vårdnadshavare och personal. 

Vill du vara del av denna tydliga skola och verksamhet så sök till oss på JENSEN Grundskola Malmö. Vi söker just nu Proffslärare i Matematik då vi växer kraftigt och behöver ha fler utav de bästa lärarna i Malmö.  

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa för att lära sig att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas elevernas mentala stabilitet och styrka för att våga prova och misslyckas i klassrummet eller i livet. I vår hälsoprofil har eleverna även en pedagogisk promenad dagligen. 

Som lärare på JENSEN Grundskola Malmö får du en mycket betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Malmö utveckling och kvalitet. 

Kvalifikationer
Eftersom vi är en mycket populär skola växer vår skola mycket. Vi söker nu efter en driven och trygg NO-lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i Matematik.

Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid (100%) med start efter överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba hos oss.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Johan Sanfridsson på 073-7731820  eller johan.sanfridsson@jenseneducation.se eller Anton Hultén 0737-733128, anton.hulten@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan