JENSEN förskola söker barnskötare

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 8 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. Enligt höstens medarbetarenkät rekommenderar 92% av alla medarbetare på JENSEN oss som arbetsgivare. Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?  

I Kvarnsjön förbereder vi nu för att starta en ny förskola i början av 2020 med plats för ca 150 barn. Förskolan blir en dela av campus Kvarnsjön då vi hösten 2020 även startar grundskola f-9 på samma adress. Vi söker nu barnskötare med stort engagemang som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna.  

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har ögon i nacken. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan lämplig utbildning för att arbeta med barn (ex danspedagog)  På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse. Så om du har ett intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi både  friskvårdsbidrag och funktionella arbetskläder som passar för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställning på både heltid och deltid med placering på JENSEN förskola Kvarnsjön som ligger i Uttran, Botkyrka. Tillträde från januari eller enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 5 augusti. Intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta HR-avdelning på hr@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan