Nu kommer JENSEN förskola till Saltsjö-Boo och söker därför förskollärare

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 8 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. 92% av alla medarbetare på JENSEN rekommenderar oss som arbetsgivare! Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?

I Saltsjö-Boo förbereder vi nu för att starta en ny förskola med plats för drygt 100 barn. Vi söker nu 6 förskollärare med stort engagemang som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna, läs mer om oss och våra förskolor på vår hemsida.

Detta erbjuder vi dig som förskollärare:
* sex timmars reflektionstid varje vecka
* vi arbetar för att du som förskollärare ska få bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder
* vi anordnar förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* vi har en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* vi har friskvårdsbidrag
* vi har arbetskläder
* vi har pedagogiska måltider
* kompetensutveckling
* extra möjlighet till återhämtning

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra och följa upp och utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Kvalifikationer
* du är examinerad förskollärare
* du är tydlig och medveten i ditt ledarskap
* du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställning på både heltid och deltid med placering på JENSEN förskola Saltsjö-Boo, vilket ligger ett stenkast från bussterminalen i Orminge centrum. Tillträde från oktober eller enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den  5 augusti. Intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta vår HR-avdelning på hr@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan