JENSEN förskola söker rektor till Saltsjö-Boo

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN förskola har varit etablerad i Stockholmsregionen sedan 2005 där vi idag har 7 förskolor och finns även i Malmö sedan 2017 där vi idag har vår största förskola. Alla våra enheter kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

Vi planerar för att starta JENSEN förskola Saltsjö-Boo i oktober 2019. Totalt kommer det att finnas plats för drygt 100 barn. Vi söker nu en driftig rektor som är "hands on", drivs av att bygga team och organisera sig för en hög kvalitet. 

Som rektor inom JENSEN förskola har du det övergripande ansvaret för att din enhet utvecklas och drivs enligt vårt koncept och gemensamma riktlinjer som ligger till grund för vår högt uppskattade kvalitet. Du har resultatansvar för medarbetare, ekonomi, arbetsmiljö och givetvis ansvar för att undervisningen drivs i enlighet med gällande skollag och läroplan för förskolan.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Som rektor har du en viktig uppgift i att driva och utveckla en verksamhet där både medarbetare och barn får den möjligheten.

Vi förväntar oss att du har förskollärarexamen och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du motiveras av att arbeta i ett konceptstyrt företag och motiveras av att styra mot tydliga mål. Tidigare erfarenhet av chefsrollen och rektorsutbildning är meriterande. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på JENSEN förskola Saltsjö-Boo, vilket ligger ett stenkast från bussterminalen i Orminge centrum. Tillträde enligt överrenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 5 augusti. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Affärsområdeschef Linda Alm, 073-346 66 88 eller linda.alm@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan