JENSEN förskola söker förskollärare till nystart

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 8 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. 98% av alla medarbetare på JENSEN förskola rekommenderar oss som arbetsgivare! Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?

I Kvarnsjön förbereder vi nu det sista inför att starta en ny förskola i början av 2020 med plats för ca 150 barn. Förskolan blir en dela av campus Kvarnsjön då vi hösten 2020 även startar grundskola f-9 på samma adress. Stora delar av teamet med kompetenta pedagoger är på plats och vi söker nu dig som vill komplettera vårt arbetslag. Du är en förskollärare med stort engagemang som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna. Läs mer om oss och våra förskolor på vår hemsida.

Detta erbjuder vi dig som förskollärare:
* sex timmars reflektionstid varje vecka
* bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder
* förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* friskvårdsbidrag
* arbetskläder
* pedagogiska måltider
* kompetensutveckling
* extra möjlighet till återhämtning

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra, följa upp samt utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Kvalifikationer
* du är examinerad förskollärare
* du är tydlig och medveten i ditt ledarskap
* du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställning på både heltid och deltid med placering på JENSEN förskola Kvarnsjön som ligger i Uttran, Botkyrka. Tillträde från januari eller enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem via vår hemsida. Där kan du också hitta mer information om vår rekryteringsprocess. Sista ansökningsdag är den 25 november. Vi tar enbart emot ansökningar via webben; ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Helena Mitchell via 073-773 31 68.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan