HR-generalist till JENSEN education med fokus på rekrytering

 

Är du en person med höga ambitioner och driv? Trivs du med att jobba i team? Då kan JENSEN vara rätt för dig. Vi är ett privatägt utbildningsföretag, med ett tydligt koncept och en stark kultur. JENSEN är ett entreprenörsdrivet företag med en långsiktig ägare. Vi ser att vi har ett stort ansvar för alla våra 8 000 elever och 700 medarbetare, vår ambition är att varje dag vara Sveriges bästa skola

Vi söker nu en driven och strukturerad HR-generalist som gillar att jobba med rekrytering och skapa en god kandidatupplevelse. Du kommer att arbeta i ett team på fem personer som ansvarar för allt inom HR och lön, vilket betyder att arbetet även kommer att innebära arbete med andra frågor inom HR-området. 

Arbetet innebär ett nära samarbete med cheferna i rekryteringsprocesser, se till att driva på och kvalitetssäkra processerna. Du kommer ansvara för tillsättning och underhåll av vår interna vikariepool i Stockholm. Vidare kommer du att arbeta brett inom hela HR-området med operativa frågor. Som HR-generalist blir ditt viktigaste ansvar att stötta våra chefer i deras arbete genom din specialistkunskap och säkerställa att HR-processer och riktlinjer följs och utvecklas. 

Du har ett nära samarbete med alla inom teamet och rapporterar direkt till HR-chefen, vilket ger dig möjlighet att lära dig mer och utvecklas i din roll. Vi sitter i moderna och ljusa lokaler centralt i Gamla stan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående i ditt sätt att arbeta. Du tar egna initiativ och driver dig själv och ditt arbete framåt. Du är även en teamspelare som är smidig i ditt arbete med chefer och ser fördelen med samarbete inom HR- teamet. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering och då hela processen från kravprofil fram till anställning. Du har en relevant högskoleutbildning inom personal eller motsvarande. Som person är du stabil, strukturerad, tydlig och serviceminded. 

Du har mycket goda IT-kunskaper och lär dig lätt olika HR-system. 

En hälsoinriktad livsstil är ytterligare en av förutsättningar som stärker dina möjligheter att passa in och trivas i vårt team. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Startdatum efter sommaren enligt överenskommele. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 juli.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och återkoppling på testerna får du direkt efter att du har genomfört dem.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta HR-chef Emma Hommerbeg Ottosson på 073-025 23 34 eller emma.ottosson@jensenedcuation.se 

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa.

 

 

Ansökan