It-support sökes till JENSEN education

Är du intresserad av att arbeta hos oss på JENSEN? 

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och mentalträningn står i centrum. Vi kan erbjuda en arbetsplats där vi arbetar för teamwork och medarbetare som trivs. På vår senaste medarbetareenkät rekommenderar hela 92% oss som arbetsplats, 4,6 av 5 medarbetare trivs med sina kollegor och 4,6 av 5 trivs med sin chef.

Just nu söker vi medarbetare till vår IT-support. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team. I rollen kommer du ha mycket kontakt ut i organisationen och behöver ha mycket goda språk- och kommunikations-kunskaper. Du behöver kunna göra enklare reparationer av datorer samt hantera nätverksadministration i både Microsoft och Google-miljö. En stor fördel är om du har en nätverkstekniker-utbildning i grunden men rätt person och kompetens är det viktigaste.

Som person är du utåtriktad och gillar att hjälpa andra. Du klarar en hög arbetsbelastning i perioder och är självgående när det behövs.

Din främsta arbetsplats är belägen vid Zinkensdamm i Stockholm men du kommer även att vara ute på våra enheter runt om i landet en hel del.

Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 augusti. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta IT chef Martin Carlsson på 0722-53 06 76 eller martin.carlsson@jenseneducation.se 

 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan