JENSEN gymnasium Norra söker praktiskt lagd elevvärd

Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola hösten 2003. Idag har vi sammanlagt tolv skolor i tio städer runt om i landet. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola!

Vi söker nu en praktigtsk lagd elevvärd som vill ingå i ett framgångsrikt skolteam och bidra till att våra elever mår bra och når framgång. I din roll har du en viktig uppgift att bidra till att elever i behov av särskilt stöd fångas upp och får hjälp. I rollen ingår även ett utpräglat ansvar för våra lokaler och du kommer dagligen göra lokalförbättrande åtgärder. Du är bekväm med att använda verktyg och trivs med att dagligen verka för en profesionell och funktionell utbildningsmiljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Utför dagligen lokalförbättrande åtgärder
  • Finns dagligen kring våra elever och utgör som trygg vuxen ett stöd 
  • Annordnar trivselskapande aktiviteter för våra elever
  • Tät avstämning med skolans elevhälsoteam
  • Kontakt med vårdnadshavare

Kvalifikationer
Vi söker en rutinerad elevvärd med erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Alternativt en social hantverkare som kan möta våra elever. Du behöver vara en stabil person som är initiativtagande, serviceinriktad och flexibel. Du har en empatisk förmåga och hög personlig mognad. Du har didaktiska kunskaper i matematik, svenska och engelska. 

Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60%. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Filip Jornefelt på filip.jornefelt@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn och Facebook för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan