JENSEN gymnasium Uppsala söker vikarier utöver det vanliga


Vill du ingå i vikariepoolen hos JENSEN gymnasium Uppsala? Arbetet passar dig som med kort varsel kan hoppa in som lärarvikarie, under kortare eller längre perioder beroende på vårt behov och dina önskemål. Om du är lärarstuderande eller nyfiken på läraryrket är detta ett utmärkt sätt att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Syftet med vikariepoolen är att vi snabbt ska kunna bemanna vid exempelvis sjukdom, att du ska känna trygghet i att återkomma till samma arbetsplats och att eleverna ska känna igen sina vikarier. Vi har gemensamma förhållningsregler kring våra lektioner vilket skapar trygga förutsättningar för både elever och vikarie. Som vikarie arbetar du utifrån ordinarie lärares planering. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kunnig inom ett eller flera ämnen, studerar och/eller har erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskola, alternativt en erfaren ledare från exempelvis idrottens värld. Du är trygg, uppmärksam och sprider en positiv studiekultur under lektionen. Du behöver vara en stark och omtänksam ledare i klassrummet. Precis som vi har du en stor passion för andra människors utveckling.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För att kunna arbeta som vikarie hos oss behöver du ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret. Blanketten hämtas på www.polisen.se/Service. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Lisa Helin på 073 770 53 68 eller lisa.helin@jenseneducation.se (OBS! Ansökan tas ej emot via mejl).

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan