JENSEN grundskola söker lärare i musik och annat ämne

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning, pulshöjande aktivitet och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN grundskola åk 6-9, får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt/dina ämnen men också att bidra till hela JENSEN grundskola Örebros utveckling och kvalitet. Inför läsåret 19/20 har vi renoverat större delen av våra lokaler och dessutom byggt en helt ny fräsch musiksal. Du har möjligheten att fortsätta att bygga upp salen till din egen! I ditt arbete som pedagog har du också stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever. Vi ser gärna att du sprider musikens betydelse i samarbete med andra kollegor, i tex TEMA-arbete, skolavslutningar mm.

I vår senaste mätning ansåg 94% av eleverna att de hade studiero på lektionerna och 98% av våra föräldrar rekommenderar oss. Detta år fick vi utmärkelsen Årets Enhet, vilket är det mest prestigfyllda priset man kan få i vårt företag. Det är vi stolta över! Idag undervisar vi 215 härliga elever och söktrycket är enormt stort till vår skola. 

Tjänsten är placeras på Rudbecksgatan 36 i Örebro.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Undervisning i musik och annat ämne
  • Coach tillsammans med coachkollega
  • Deltar aktivt i TEMA arbete utifrån din ämneskombination
  • Ansvarar för de aktiviteter där musiken har stor betydelse

Kvalifikationer

Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i musik och annat ämne. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid (beroende på ämneskombination) med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 191119.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Viktoria Bjurström på 070-7731889 eller viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan