Lärare i matematik och naturvetenskapliga ämnen sökes till JENSEN gymnasium Örebro

Aldrig tidigare har JENSEN gymnasium Örebro haft så många elever och den positiva trenden är att vi fortsätter att växa.  Inte minst finns ett stort intresse för vårt Naturvetenskapliga program.

Vi är ett positivt gäng som tillsammans bidrar till att JENSEN gymnasium Örebro ska bli den bästa gymnasieskolan i Örebro. Som kollegor delar vi  med oss av våra erfarenheter till varandra och skolan har ett nära och engagerat ledarskap. Dessutom har skolan ett utmärkt läge i centrala Örebro i ljusa och fina lokaler. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och möjligtvis i andra/flera naturvetenskapliga ämnen. Du är kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. Dessutom tänker vi att du har ett stort intresse av att jobba nära ämneskollegor i ditt- och vårt utvecklingsarbete. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start vårterminen 2020. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 november. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anette Larslin, rektor, på 072-2514861 eller anette.larslin@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan