Malmös Tydligaste skola söker vikarierande Administratör

JENSEN Grundskola Malmö öppnade i augusti 2016. Vi har på väldigt kort tid blivit en mycket populär skola där målet är att bli Malmös tydligaste skola HT2020 gällande ordning och studiero. Vi kommer att nå vårt mål och vi är redan på mycket god väg. Vi tror på vikten att ha tydlighet i och utanför klassrummet där läraren är ledaren. Förutom fasta ordningsregler är vår skola helt mobilfri, vilket är mycket uppskattat av både elever, vårdnadshavare och personal. 

Vill du vara del av denna tydliga skola och verksamhet så sök till oss på JENSEN Grundskola Malmö. Vi söker just nu en vikarierande skoladministratör.  

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa för att lära sig att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas elevernas mentala stabilitet och styrka för att våga prova och misslyckas i klassrummet eller i livet. I vår hälsoprofil har eleverna även en pedagogisk promenad dagligen. 

Som administratör på JENSEN Grundskola Malmö får du en mycket betydelsefull och central roll hos oss. Du arbetar nära skolledningen och stöttar dem med administrativa arbetsuppgifter. Du är också ett stöd gentemot lärare, elever och en första kundkontakt mot föräldrar. Du är med och bidrar till hela JENSEN grundskola Malmö utveckling och kvalitet. 

Kvalifikationer
Eftersom vi är en mycket populär skola växer vår skola mycket. Vi söker nu efter en driven och trygg administratör med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv i skolan som administratör är mycket meriterande. Även erfarenhet utanför skolan är också såklart mycket meriterande. Du ska vara väl förtrogen med schemaläggning och ha mycket goda IT-kunskaper.

Du är flexibel, stresstålig och kan stötta hela skolan med ett entreprenöriellt förhållningssätt. 

Anställningsform
Tjänsten är vikarieanställning på heltid (100%) med start 1/3-2020 till och med 7/1-2021. Det finns goda möjligheter att fortsätta om goda resultat uppvisas. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba hos oss.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta  Rektor Anton Hultén på 0737 73 31 28 eller anton.hulten@jenseneducation.se Alternativt Ruzica Pajic på ruzica.pajic@jenseneducation.se 0737733158

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan