JENSEN grundskola Långholmen söker specialpedagog

JENSEN grundskola Långholmen söker nu en specialpedagog utöver det vanliga. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar i engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsointiktning med betoning av fysisk och mental välbefinnande.

I rollen som speciallärare arbetar du i nära samarbete med ämneslärare och föräldrar för att ge varje elev möjlighet att utvecklas med framgång. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

  • Ingå i elevhälsoteamet.
  • Leda arbetet med pedagogiska utredningar samt åtgärdsprogram. 
  • Handledning
  • Undervisning av elever individuellt eller i små grupper.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig specialpedagog med yrkeserfarenhet från grundskolans årskurser 6-9. Vi önskar att du har goda kunskaper om och erfarenhet av undervisning av elever i behov av särskilt stöd. Du bör ha god vana vid att arbeta med dokumentation såsom pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%. Tjänsten är placerad vid JENSEN grundskola Långholmen med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar freietjänst för lärare och provanställning 6 mån.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 20 december. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Inom grundskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Katri Salander på 070-090 41 72 eller katri.salander@jenseneducation.se

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan