JENSEN förskola Boo söker engelsktalande barnskötare

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns en unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 11 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög  kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.  

I Saltsjö-Boo/Orminge planerar vi för en ny avdelning med tvåspråkig inriktning. Både svenska och engelska kommer användas i den dagliga verksamheten. Vi söker nu en engelskspråkig barnskötare med stort engagemang som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans, barn och vuxna.  

Vi söker dig som har engelska som modersmål samtidigt som du är bekväm i det svenska språket. Du kommer att ha engelska som ditt huvudspråk i arbetet med barnen, men behöver även kunna göra dig förstådd på och förstå svenska. Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare eller har annan lämplig utbildning för att arbeta med barn (ex danspedagog). På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse. Så om du har ett intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har ögon i nacken. Att interagera med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande. I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi både  friskvårdsbidrag och funktionella arbetskläder som passar för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu, med sista ansökningsdag den 2 februari. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det kan ta upp 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta biträdande skolchef Karolina Zervos på 070-414 35 71 eller karolina.zervos@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan