Lärare till JENSEN education vikariepool Stockholm

Vill du arbeta extra som lärare och få erfarenhet från ett företag med höga ambitioner och som stärvar efter att ligga i framkanten inom skolväsendet? Nu har du möjlighet att bli en del av vår vikariepool i Stockholm! Just nu söker vi främst dig som vill undervisa i matematik, NO- och SO-ämnen. 

Är du intresserad av att arbeta på gymnasiet eller grundskolan? Genom att ansöka till Vikariepoolen Stockholm har du möjlighet att får erfarenhet av ett eller flera av våra verksamhetsområden. Du bestämmer själv vart du är intresserad att arbeta. Fördelen med att vi har en gemensam vikariepool i Stockholm gör att det finns ett större utbud av arbetspass för dig att välja mellan. 

Arbetsuppgifter
Att arbeta i vår vikariepool innebär att stötta upp verksamheten som lärare när behov uppstår. Det handlar främst om korta uppdrag som kan passa bra i samband med utbildning eller annan sysselsättning, men det kan även öppnas möjligheter för längre anställningar för den som önskar.

Vi arbetar enligt ett pedagogiskt koncept som vi kallar Träning för verkligheten. Då det är viktigt att även våra vikarier arbetar på samma sätt, går vi igenom detta vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Vi söker 
Vi söker dig som kan undervisa i flera ämnen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskola och/eller grundskolan. Vi ser gärna att du antingen studerar på högskola/universitet eller har en examen. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som ledare inom någon idrott. 

Som person är det viktigt att du har ett starkt intresse och förmåga att hjälpa andra. Du är en trygg och coachande person som är uppmärksam och tydlig i ditt bemötande. Du är också initiativtagande, pedagogisk och kommunikativ samt att du har förmåga och viljan att vara ledare i klassrummet. I rollen som lärarvikarie arbetar du självstädning, men givetvis med dialog med en lärare och elever på skolan. 

För oss är det viktigt att du har möjlighet att rycka in med kort varsel och är flexibel med tider.

Varför JENSEN?
JENSEN är en arbetsplats för dig med höga ambitioner. Att börja arbeta extra hos oss är en bra start för karriären. Vi är ett företag med stark JENSEN-anda där vi värdesätter framåtanda och stort engagemang. Vi har en stark hälsoprofil och värdesätter teamkänsla.

På JENSEN education har vi nöjda medarbetare. I vår senaste medarbetarenkät rekommenderar 91% av våra anställda JENSEN som arbetsplats. 

Vill du vara en del av detta innovativa företag som arbetar för att vara Sveriges bästa utbildningsföretag? Då ska du söka dig till JENSEN educations vikariepool!

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor eller vill veta mer om vikariepoolen vänligen mejla till hr@jenseneducation.se

För att kunna arbeta som vikarie hos oss behöver du ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret. Blanketten hämtas på www.polisen.se/Service. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Läs mer på jenseneducation.se/ och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan