JENSEN grundskola Norrköping söker lärare

Nu kommer JENSEN grundskola till Norrköping!

Vi är glada att meddela att JENSEN hösten 2020 startar en grundskola i Norrköping för årskurserna 6-9. Skolan är centralt belägen på Södra promenaden 60 i fina lokaler med befintligt skoltillstånd. Vi har redan idag ca 700 elever som står i kö. 

Vi söker nu dig som vill vara med och starta upp och tillsammans bygga Sveriges bästa grundskola. Det här är en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Vi värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och verklig bildning. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola.

JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

"Träning för verkligheten" genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid eller deltid (beroende på ämneskombination) med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi
Vi söker lärare till alla ämnen. Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet inom något/några av de ämnen där vi behöver lärare. 

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.

Din ansökan
Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". Rekryteringsprocessen kommer starta i mars/april.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Viktoria Bjurström på 073 7731889 eller Viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan