JENSEN grundskola Kvarnsjön söker lärare

 

Hösten 2020 startar vi en skola med plats för 560 elever i en helt nybyggd fastighet på bästa läge i Kvarnsjön, Botkyrka. Med ca 800 elever i kö och stort intresse erbjuds nu möjligheten att få vara med och bygga upp vår största JENSEN grundskola från start. Målet är att skolan ska utmärka sig i Stockholmsområdet som en av Stockholms absolut bästa skolor.

I det nybyggda Campus Kvarnsjön kommer det att finnas en F-9 skola indelad i låg-, mellan- och högstadium samt en JENSEN förskola. Området är beläget högt upp i ett skogsparti med en välplanerad skolgård. I närområdet finns nyproducerade bostäder i form av villor och lägenheter. Vi har även ett samarbete med lokala idrottsföreningar för att i anslutning till skoldagen möjliggöra olika kvalitativa fritidsaktiviteter.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi undervisar för att våra elever ska nå en mycket hög kunskapsnivå och utveckla sitt eget tänkande. För oss är det självklart att läraren är ledare i klassrummet och vi har höga positiva förväntningar på disciplin och elevernas uppförande.

Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges främsta utbildningsföretag. JENSEN präglas av tydliga värderingar och passion för att utveckla elevernas kunskaper och karaktär - bildning.

Detta söker vi
Vi söker lärare till alla ämnen, som brinner för undervisning och kunskaper och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet inom något/några av de ämnen där vi behöver lärare. 

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid eller deltid (beroende på ämneskombination) med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Din ansökan
Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba med oss". Rekryteringsprocessen kommer starta under våren.
Vill du veta mer om tjänsterna, vänligen kontakta grundskolechef Mats Rosén på 070-72 72 746 eller mats.rosen@jenseneducation.se. Alt. TF rektor Sebastian Vanneryr på sebastian.vanneryr@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan