JENSEN komvux söker rektorer inom Handel och administration

JENSEN education är en av Stockholms största aktörer inom komvuxutbildning. Vi bedriver verksamhet inom SFI, grundläggande, gymnasialt samt flera yrkesprogram. Utöver ett omfattande utbud med teoretiska kurser har vi dessutom flera yrkesutbildningar.

I rollen som rektor är du en del av verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du leder ditt eget team som trivs och vågar utveckla undervisningen i syfte att få varje elev att nå sina mål, samtidigt som du är en viktig pusselbit i hela verksamhetens utveckling. Du är en viktig spelare i att skapa och utveckla vår komvuxutbildning till något utöver det vanliga - dit elever längtar, når sina mål och pratar gott om sin utbildning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som vill ta klivet upp och bli rektor, ansvara för att skolan som helhet utvecklas för att nå sina högt ställda mål. Uppdraget passar dig som är en driven lärare med ambitioner att leda verksamheten. Du kommer under anställningen att gå den statliga rektorsutbildningen. Du har stor frihet att utforma och utveckla skolan tillsammans med rektor från annan enhet och teamet, vilket ger dig möjlighet att utmanas utöver det vanliga i din ledarroll. Det ställer givetvis höga krav på dina ledaregenskaper gentemot medarbetare såväl som mot elever.

Du kommer initialt ha en delad tjänst som rektor och lärare. Vi söker dig som är behörig lärare. Du är mycket kunnig inom handel och administration och drivs av att skapa förutsättningar för lärande hos andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat. Du är strukturerad, drivande och gillar att bygga nätverk med näringsliv och organisationer.

Vi söker dig som:

 • Arbetar som rektor eller utbildningsansvarig och har erfarenhet från utbildning, gärna vuxenutbildning. Du har påbörjat den statliga rektorsutbildningen alternativt börjar rektorsutbildningen i samband med anställning.
 • Har en akademisk examen med pedagogisk inriktning.
 • Har kunskap om implementering av aktuella styrdokument.
 • Kan bygga dynamiska arbetslag såväl som att stötta de som arbetar mer på egen hand att leverera en högkvalitativ vuxenutbildning.
 • Är en tydlig pedagogisk ledare.
 • Är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt sätta upp mål och hålla tidsramar.
 • Har förmåga att motivera, engagera och leda andra till måluppfyllelse.
 • Gillar att samarbeta, är trygg, stabil, lyhörd och har lätt för att relatera till andra.

Vi erbjuder:

 • Stora möjligheter att ta ansvar och utvecklas.
 • En engagerad grupp lärare med hög kompetens.
 • Möjlighet att få var med om en spännande tillväxtresa på ett företag med höga tillväxtmål.
 • Delaktighet och stora möjligheter att få bidra till framtidens komvuxutbildning.
 • Ett hälsofokuserat företag där vi vill att alla mår bra och där vi självklart erbjuder friskvårdsbidrag.
 • Ett företag som satsar på kompetensutveckling med bland annat flera kompetensutvecklingsdagar per år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start senast augusti 2020 eller enligt överenskommelse. 

Ansökan
Du ansöker tjänsten via länken nedan. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-03-10.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta verksamhetschef Mats Wermelin på 073-7731974 alt. mats.wermelin@jenseneducation.se

Läs mer på jensenkomvux.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan