Lärare med olika ämneskombinationer till JENSEN gymnasium Eskilstuna

 

Hösten 2020 planerar vi att öppna ett helt nytt JENSEN gymnasium i centralt belägen fastighet på Rademachergatan 34, Eskilstuna. Gymnasiet kommer att finnas i nyrenoverade ljusa lokaler och har även nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. Vi söker nu lärare med olika ämneskombinationer som precis som vi brinner för kunskap och bildning! Vi är ett teoretiskt gymnasium och kommer att erbjuda ekonomi-, naturvetenskap och samhällsvetenskapliga programmen.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi har fokus på litteratur, läsande och skrivande som krävs för högre studier. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och utveckla sitt tänkande - att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker nu lärare med olika ämneskombinationer. Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare, är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. 

Anställningsform 
Tjänsterna kommer vara tillsvidareanställningar på heltid eller deltid beroende på ämneskombination med start 1 augusti.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta skolchef Sara Taflin på tel. 070 092 78 72 alt. sara.taflin@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan