JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

JENSEN grundskola Uppsala söker nu en fritidspedagog eller en lärare i fritidshem. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

JENSENS fritidsverksamhet är av hög kvalitet med fokus på att stimulera barnen både intelektuellt och kreativt. Vi arbetar utifrån Lgr11 och skapar trygghet och trivsel för våra elever.  Du kommer att vara delansvarig för verksamheten och utvecklingen av Fritids. En helhetssyn på barnet och elevens hela dag kopplat till läroplanens mål är av högsta prioritet. Du kommer att befinna dig i en dynamisk arbetsmiljö där vi arbetar i team.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

  • Undervisning på fritids med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
  • Pedagogiska planeringar kopplade till Lgr11 kap.4.
  • Tillsammans med kollegor leda skapa trygghet och trivsel på fritids.
  • Kvalitetsutvecklande arbete på fritids.
  • Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
  • Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.
  • Om kompetens finns för att ha något praktiskt estetiskt ämne för yngre åldrar kommer du att ges möjlighet att undervisa i det.
     

Kvalifikationer
Vi söker en lärare i fritidshem eller fritidspedagog med erfarenhet av daglig kontakt med barn och ungdomar från förskoleklass till åk 5. Du är utbildad till lärare i fritidshem eller fritidspedagog, eller har motsvarande erfarenhet av att arbeta med barngrupper. Du är väl insatt i läroplanens mål och kan konkret beskriva hur du arbetar för att nå dessa mål.

Du har ett engagemang och driv i att skapa meningsfulla aktiviteter för eleverna. Du är en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet och trivsel, och en förebild för våra elever. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil och ett intresse för rörelse och hälsa.

Du har ett coachande förhållningssätt och vana av att arbeta i team. Att ha undervisat och har behörighet i något skolämne är en merit.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% på JENSEN grundskola i Uppsala. Start är den 1 mars, eller efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ina Dannfors på 070 00 39 510 alt. ina.dannfors@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan