JENSEN gymnasium Södra söker lärarassistent

Nu söker Jensen gymnasium Södra en lärarassistent!

Vi sitter i anrika och vackra lokaler i Gamla stan, Stora Nygatan 30. I och med nya lokaler växer skolan, fullt utbyggd kommer skolan ha plats för ca 650 elever. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder Samhällsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Naturprogrammet och Handelsprogrammet. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Vi söker dig som vill bidra till att våra elever får Träning för verkligheten och utvecklas att ta större eget ansvar, samarbeta och leda andra. Uppdraget som lärarassistent innebär att stötta våra lärare i deras arbete. Du är en viktig del i att bidrar till trivsel, gemenskap och hela skolans utveckling och våra elevers bildning och studieresultat.

Uppdraget kommer i huvudsak innefatta:

  • Avlasta lärare med diverse arbetsuppgifter på eller efter/före lektion
  • Avlasta lärare i coachuppdrag 
  • Genomföra Smart study/Läxhjälp 
  • Vikariera vid behov i mindre omfattning
  • Avlasta lärare/coacher genom att administrera och följa upp elevfrånvaro och agera för hög närvaro
  • Bidra till fostran av våra elever. Vara rastvakt del av dagen.
  • Aktivt bidra till att våra lokaler och tillika elevers studiemiljö är i bästa skick 
  • Stötta elevföreningar på skolan
  • Lokalt IT-ansvarig

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med ungdomar och är en naturlig ledare. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta i team samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du skapar trygghet och är en förebild för våra elever. Du har även en hälsoinriktad livsstil vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrott/träning i någon form.

Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Jonatan Laurent på 0722-504048 alt. jonatan.laurent@jenseneducation.se

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansökan