JENSEN förskola Kvarnsjön söker förskollärare som vill mer

JENSEN har idag 11 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Västerås. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. Enligt höstens medarbetarenkät rekommenderar 98% av våra pedagoger oss som arbetsgivare. Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?

Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar? Tror du, som vi, att självständighet, självförtroende och god självkänsla är viktiga verktyg för att bli en samhällsmedborgare som möter sin omvärld med respekt, omtanke och engagemang? Då ska du söka till JENSEN förskola.

Vi rekryterar nu nya kollegor som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna. Vår förskola är en del av JENSEN Campus Kvarnsjön, där vi bedriver både förskola och grundskola i helt nybyggda, verksamhetsanpassade lokaler. Förskolan har plats för 140 barn. 

Du:
* är examinerad förskollärare
* är tydlig och medveten i ditt ledarskap
* vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* trivs med att bedriva undervisning både ute och inne

Vi:
* erbjuder sex timmars reflektionstid varje vecka
* arbetar för att du som förskollärare ska få bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder
* anordnar förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* har en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* har friskvårdsbidrag
* har arbetskläder
* har pedagogiska måltider
* erbjuder kompetensutveckling

Anställningsform
Tjänsten är en provanställning på heltid. Tillträde från augusti eller enligt överenskommelse.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 1 april. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Helena Mitchell, 073-773 31 68. 

Läs mer om oss på jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan