JENSEN grundskola Göteborg söker lärare i SV eller NO

JENSEN grundskola Göteborg har sedan etablering alltid siktat på att bli den bästa högstadieskolan i staden. Idag anser vi att skolan inom flera viktiga områden har uppnått denna status. På vår skola är det verkligen studiero under varje lektion och vi är mer eller mindre befriade från konflikter och incidenter. Vi som jobbar på skolan möts av respekt från både elever och vårdnadshavare. Utöver disciplin, trygghet och studiero har vi sedan något år även profilerat oss på högre tempo, fler läxor och fler prov. På JENSEN grundskola råder verkligen en stolt pluggkultur som blir starkare för varje år.

På skolan jobbar ett lärarteam som tillsammans gav arbetsplatsen 5 av 5 i totalbetyg i vår senaste medarbetarenkät. Kanske beror detta på att vi trivs tillsammans samt är stolta över vår skola och över den skillnad vi gör varje dag. Nämnas bör att nästan alla lärare har jobbat på skolan sedan tiden då skolan hade större utmaningar. Idag är det lätt att upprätthålla studieron, men resan hit bestod av hårt arbete, gemensamma metoder och ett gemensamt ansvarstagande. På JENSEN tar alla lärare ett enorm stort ansvar för helheten, och vi är alla stolta yrkesproffs.

Inför kommande läsår vill vi utöka vår bemanning. Vi söker främst en lärare med behörighet i svenska eller i NO, årskurs 7-9. Läraren i NO måste vara trygg i att undervisa i samtliga av dessa ämnen: fysik, kemi, biologi, teknik. Erfaren kollega med full behörighet finns dock för eventuell assistans.

Vi är en skola som profilerar oss på högre tempo och mer avancerad undervisning. Därför är det av stor vikt att våra lärare har en kompetens och ett engagemang långt över det vanliga. Vi söker någon som har en stor yrkesstolthet och som skulle trivas i sällskap med andra toppspelare. Utöver detta är det givetvis viktigt att man är villig att arbeta efter vårt koncept och efter de gemensamma metoder vi beslutat om.

På JENSEN är vi kritiska till hur den svenska skolan under lång tid utvecklats. Hos oss vågar vi göra annorlunda. Vi står upp för det vi tror på och hittills har det givit otroliga resultat. Vi hoppas och tror att det finns fler som delar våra övertygelser. Vi rekommenderar alla intresserade att läsa mer om oss på vår hemsida. JENSEN är inte för alla, men delar man vår syn på vad som gör en skola bra, då kommer man verkligen att trivas här.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med start den 11 augusti 2020. Vi tillämpar ferietjänst och provanställning 6 månader.

Din ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben. Ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 april 2020.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Sebastian Vanneryr på 0760- 07 74 75 eller sebastian.vanneryr@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan