Lärarvikarier i ämnet SVA och SFI sökes till Jensen Komvux i Kista

Nu söker vi fler vikarier till JENSEN vuxenutbildning i Kista. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta och får värdefull arbetslivserfarenhet!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker dig som har möjlighet att rycka in med kort varsel, är flexibel med tider och har möjlighet att arbeta som lärare i klassrum. Start direkt eller enligt överenskommelse. 

Anställningsform
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid/deltid med start enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som antingen studerar på högskola/universitet eller har en lärarexamen. Vi söker särskilt dig som är kompetent inom svenska som andraspråk och har erfarenhet av vuxenutbildning. Du är trygg, uppmärksam och tydlig i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Som vikarie på JENSEN vuxenutbildning behöver du vara en initiativtagande, pedagogisk och kommunikativ person. Du har förmågan och viljan att vara ledaren i klassrummet.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Maria Eriksson (biträdande enhetschef)  eller Ozan Cagatay (enhetschef) via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Maria Eriksson 

Biträdande enhetschef

maria.eriksson2@jenseneducation.se

 

Ozan Cagatay

Enhetschef

ozan.cagatay@jenseneducation.se

 

Ansökan