JENSEN Komvux i Kista söker lärare i matematik

JENSEN komvux är till för dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. Du har stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina kursdeltagare.

Vi söker en engagerad och behörig lärare som vill arbeta deltid i kombination med andra uppdrag eller studier. Vi söker också dig som har erfarenhet men ännu inte har kvitterat ut din lärarlegitimation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • För dig som är behörig lärare finns möjlighet att ta fullt ansvar för undervisningen av våra elever som läser i klassrum.
  • Motivera och coacha varje elev till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
  • Ha god förmåga att hantera grupper med stor skillnad i förkunskapsnivå och individualisera upplägget i kursen för varje deltagare.
  • Hantera administrationen kring en kurs utifrån uppsatta rutiner (exempelvis betygsättning, feedback till studerande, introduktion, salsprov etc).
  • Aktivt bidra till affärsområdets/enhetens hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med minst ett års yrkeserfarenhet av läraryrket och gärna erfarenhet av att undervisa i matematik inom komvux. Du har vana att arbeta med studerande med olika förkunskapsnivå och förmåga att hjälpa var och en att nå uppsatta mål. Du kan anpassa din kommunikation efter varje individ och har erfarenhet av att genomföra kurser med olika studietakt. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i kursdeltagarna och i deras mål och har ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsbegränsad anställning på deltid med start i maj alt. juli 2020. 

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpeande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ozan Cagatay (enhetschef) eller Maria Eriksson (biträdande enhetschef).

Ozan Cagatay: ozan.cagatay@jenseneducation.se

Maria Eriksson: maria.eriksson2@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan