Lärare med olika ämneskombinationer sökes till JENSEN gymnasium Örebro

Gymnasielärare med olika ämneskombinationer sökes till JENSEN gymnasium

Aldrig tidigare har JENSEN gymnasium Örebro haft så många elever som under detta läsår och nu planerar vi för fortsatt positiv tillväxt och utökning . Därför söker vi nya kompetenta kollegor i flera ämnen till vårt grymma team! Vi är ett positivt gäng som har ambitionen att JENSEN gymnasium Örebro ska bli den bästa gymnasieskolan i Örebro! Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter med varandra och har ett nära och engagerat ledarskap. Skolan har bästa läget i centrala Örebro i ljusa och fina lokaler. 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion och inför kommande läsår inför vi Hälsobildning på schemat. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare och de ämnen som kan vara aktuella är samhällskunskap, naturkunskap, idrott och hälsa, tyska, franska, ekonomiska ämnen och juridik. (Den stora bredden av ämnen har som grund att vi vill se olika möjligheter till lösningar i vår organisation). 

Du mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta temainriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är både ett vikariat under läsåret 20/21 (med möjlighet till förlängning) och möjlig tillsvidareanställning på heltid/deltid beroende på ämneskombination med start höstterminen 2020.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 april. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsterna och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anette Larslin på 072 2514861 eller anette.larslin@jenseneducation.se 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan