Lärare med olika ämneskombinationer sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

JENSEN gymnasium Uppsala växer för 6:e året i rad! Vi söker nu lärare som vill undervisa i samhällskunskap, engelska och/eller svenska, gärna i kombination med annat ämne. 

Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola som vi är riktigt stolta över. I kollegiet finns en varm och stark gemenskap där samarbetet för att stärka elevernas kunskapsutveckling står i centrum. Som ny lärare hos oss får du en kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. Är du helt ny i yrket erbjuder vi dig en traineeutbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att trivas och utvecklas i din nya yrkesroll.

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. 

Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever mental träning varje dag och en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå. Vi erbjuder Ekonomiprogrammet med inriktningarna ekonomi och juridik, Naturvetenskapsprogrammet med inriktningen naturvetenskap och Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningarna beteende- och samhällsvetenskap. 

 JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7, mitt i centrum.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i något av följande ämnen: samhällskunskap, engelska, svenska - gärna i kombination med något annat ämne. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. Erfarenhet av att arbeta med Ung företagsamhet är meriterande.

Anställningsform
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med en tjänstgöringsgrad på 80-100%, beroende på ämneskombination. Start 6 augusti 2020. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsterna och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på lisa.helin@jenseneducation.se.

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan