JENSEN förskola Norrmalm söker legitimerad/examinerad förskollärare

JENSEN har idag 11 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala, Västerås och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. Enligt vårens medarbetarenkät rekommenderar 98% av våra pedagoger oss som arbetsgivare. Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?

Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar? Tror du, som vi, att självständighet, självförtroende och god självkänsla är viktiga verktyg för att bli en samhällsmedborgare som möter sin omvärld med respekt, omtanke och engagemang? Då ska du söka till JENSEN förskola.

Vi rekryterar nu en ny kollega som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Du:
* är legitimerad/examinerad förskollärare (krav)
* förstår att dina kunskaper är viktiga för att föra barnens utveckling och lärande framåt
* vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* har erfarenhet av och/eller intresse kring utomhuspedagogik, hälsa och/eller mental träning för barn

Vi:
* erbjuder sex timmars reflektionstid varje vecka
* arbetar för att du som förskollärare ska få bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder
* anordnar förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* har en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* erbjuder friskvårdsbidrag och arbetskläder
* har pedagogiska måltider
* erbjuder kompetensutveckling

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, eller om du önskar kan tjänten göras om till deltid 80-90%, med tillträde den 3 augusti.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu, dock senast den 31 maj. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta rektor Giorgio Mezzanotti på 073-640 06 39

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan