JENSEN grundskola Örebro söker lärare i matematik

JENSEN grundskola Örebro expanderar och söker nu en kollega som brinner för att undervisa i matematik!

Vår högstadieskola (årskurs 6-9) i centrala Örebro präglas av trygghet, trivsel, studiero och goda studieresultat. Våra elever vet vad de vill och når sina mål genom coachning och genom att hela tiden påminnas om att studier är i fokus! Genom tydlighet, professionalitet och lärarledd undervisning skapar vi de bästa förutsättningarna för våra elever. Vi utökar skolan till 240 elever i höst fördelat på 8 klasser.  

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet. Sedan ett par år tillbaka har JENSEN grundskola valt att satsa extra mycket på utveckling i matematik, med målet att öka elevernas måluppfyllelse. Vårt koncept, JENSEN Math innebär bland annat att vårt förhållningssätt i klassrummet liknar hur man undervisar i Singapore. Vid ett flertal av lektionerna har vi två matematiklärare i klassrummet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning, pulshöjande aktivitet och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Örebros utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Undervisa i matematik och eventuellt i kombination av annat ämne.
  • Nära samarbete med nuvarande matematiklärare på skolan.
  • Coach tillsammans med coachkollega för en klass.
  • Möjlighet till förstelärareuppdrag

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i matematik, gärna i kombination med annat ämne. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på med en tjänstgöringsgrad på 80-100%. Startdatum den 10 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 3 juni.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Viktoria Bjurström på 0737-73 18 89 eller viktoria.bjurstrom@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan