JENSEN grundskola söker lärare i slöjd, 90%

 “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsalas utveckling och kvalitet.

Tjänsten är placeras i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
  • Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
  • Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
  • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt.
  • Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
  • Utbildad lärare i åk 1-9 i slöjd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet i slöjd.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 90 % med tillträde den 10/8-20.
Placering:
Vi finns i trevliga lokaler på Döbelnsgatan 2 i Uppsala.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjlig, dock senast 1 juni 2020. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ina Dannfors, tf. rektor tele 070-00 39 510 eller via mejl ina.dannfors@jenseneducation.se


Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan