Lärare i Psykologi sökes till JENSEN gymnasium Stockholm Norra

Ta chansen att få jobba på en skola med hög stabilitet och duktiga kollegor som trivs på sitt jobb! 

JENSEN gymnasium Norra är beläget i ljusa, fina lokaler intill natursköna Vanadislunden i Vasastan, nära både Odenplan och Tekniska höskolan. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomiska-, naturvetenskapliga-, tekniska- och samhällsvetenskapliga program. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra mycket höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i psykologi i kombination med annat ämne exempelvis sociologi eller kommunikation alt. kunskaper inom kriminologi, är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs både med att arbeta teaminriktat och drivs av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% beroende på ämnseskombination med start den 11 augusti.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 juni. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Anna Keding på 0737-73 18 12 eller anna.keding@jenseneducation.se 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan