JENSEN gymnasium Västerås söker förstelärare i Ma/Ke

JENSEN gymnasium Västerås är beläget i ljusa, fina lokaler på Stora Gatan 50, ett stenkast från Svartåns lummiga parker. Vi är främst ett teoretiskt gymnasium och erbjuder EK-, NA- och SA-programmen. EK har inriktningarna ekonomi och juridik. NA har endast naturinriktning medan SA har inriktning beteende. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega! 

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi har fokus på litteratur, läsande och skrivande som krävs för högre studier. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och utveckla sitt tänkande - att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss!

Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever utöva mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Vi är stolta över våra mycket höga resultat gällande bl.a. medarbetarnöjdhet, chefsbetyg och rekommendationer.

Möjlighet att bli förstelärare. Du som söker och uppfyller kvalifikationerna nedan har även möjlighet att få ett uppdrag som förstelärare i matematik. För att bli förstelärare ska du vara en erfaren pedagog som gör de anpassningar som behövs för att ständigt hjälpa och utmana eleverna i sina studier och prestationer. Du ska vara en inspirerande pedagog med hög måluppfyllelse i dina kurser. Som förstelärare ges du möjlighet att driva ett projekt på skolan i något som du brinner för, givetvis med nära stöttning av skolledningen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och kemi, är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. I undervisningen drivs du av att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet. I våra rekryteringar läggs stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningsform 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med start den 6 augusti eller enligt överenskommelse. För den här rollen tillämpar vi feriertjänst

Din ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urval sker löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor, Annika Skoog på 0737-73 18 30 eller annika.skoog@jenseneducation.se

Läs mer om oss på jenseneducation.se 

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan