JENSEN grundskola söker lärare i Fritidshem/samverkan skola, 80- 100%

JENSEN grundskola fortsätter att expandera och vi söker nu lärare i Fritidshem alternativt en fritidspedagog. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

Som lärare i Fritidshem arbetar du med JENSENS fritidsverksamhet där en helhetssyn på barnet och ungdomen kopplat till skolans mål är av högsta prioritet. Du kommer att befinna dig i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. 

80-100 % tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Start 6 aug eller enl ök.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  

Arbetet innehåller varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Övergripande jobbar du för att skapa en god arbetsmiljö i skolan och på Fritidshemmet, samt en hög trivsel för våra elever. Du arbetar för att ta varje elev till nästa nivå utifrån läroplanen för fritidshemmet. I tjänsten ingår att vara teamledare på Fritids.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare i Fritidshem alternativt fritidspedagog med 2-3 års erfarenhet av daglig kontakt med barn och ungdomar från förskola till åk 6. Du är utbildad lärare i Fritidshem eller fritidspedagog. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för barnen och eleverna. Erfarenhet i arbetsledande position är meriterande. Du engagerar dig genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 16 juli 2020. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Filip Jornefelt mobil 073-708 64 68 eller via mejl:filip.jornefelt@jenseneducation.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan