JENSEN KOMVUX i Kista söker lärarvikarier (SFI, SVA, engelska)

Nu söker vi fler vikarier till Jensen komvux i Kista. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta och får värdefull arbetslivserfarenhet!


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Vi söker dig som har möjlighet att rycka in med kort varsel, är flexibel med tider och har möjlighet att arbeta som lärare i klassrum . Start direkt eller enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som antingen studerar på högskola/universitet eller har en examen. Vi söker särskilt dig som är kompetent inom  engelska och svenska som andraspråk. Du är trygg, uppmärksam och tydlig i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Som vikarie på JENSEN vuxenutbildning behöver du vara en initiativtagande, pedagogisk och kommunikativ person. Du har förmågan och viljan att vara ledaren i klassrummet.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ozan Cagatay (ozan.cagatay@jenseneducation.se) eller Maria Eriksson (maria.eriksson2@jenseneducation.se)

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan