JENSEN grundskola söker skolsköterska med hälsoprofil

Nu söker vi en skolsköterska till vår nyetablerade grundskola i Norrköping. Skolan är centralt belägen i fina lokaler på Södra promenaden 60.

Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolsköterska på JENSEN education får du möjlighet att tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolans medicinska elevhälsa.

I arbetet kommer du med stöd av JENSENS Centrala Elevhälsa, skolläkare och våra andra skolsköterskor runt om i landet ansvara för planering och organisation av ert arbete, enligt gällande riktlinjer för elevhälsans medicinska insats. Du ingår i skolans elevhälsoteam där du i samverkan med elevhälsans övriga kompetenser bidrar med din kompetens inom medicin, hälsa och omvårdnad. För oss är lagarbetet i ett elevhälsoteam helt avgörande och stor vikt läggs förstås vid personlig lämplighet.

Vi är en skola för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Trygghet, trivsel och god hälsa är avgörande för att våra elever ska nå goda resultat i skolan. Vi har en uttalad hälsoprofil där våra elever bland annat får träna mental träning varje dag och gå en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • arbeta hälsofrämjande och förebyggande tillsammans med övriga medarbetare
  • genomföra hälsosamtal samt ansvara för hälsoundersökningar och vaccinationer
  • ingå i skolans elevhälsoteam
  • ansvara för elevhälsans medicinska insats
  • samverka och samarbeta för elevens bästa

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inriktning mot distriktssköterska, barn och ungdom eller skolsköterska. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.

Vi förväntar oss att du har en god förmåga till struktur och planering. Vi förutsätter att du är självständig, flexibel, initiativrik, tycker om att arbeta i team och i nära samverkan med skolans medarbetare. Du har ett gott och empatiskt förhållningssätt, samt förmåga att skapa förtroende hos elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare är du ansvarsfull och tar dig an ditt arbete med stort engagemang. Du är mån om din egen hälsa och vill gärna jobba på ett företag som prioriterar hälsa och välmående.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20%. Tjänstgöringsgraden kan utökas med ca 10% med uppdrag som stöd i sociala frågor. Tjänstgöringsgraden kan även utökas för den som är intresserad att kombinera tjänsten med ett liknande uppdrag på JENSEN grundskola och gymnasium i Linköping. Tillträde augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Lena Lulek Medicinskt ansvarig skolsköterska tel: 076-9496724 eller lena.lulek@jenseneducation.se alt. Rektor Anna Isaksson på tel: 073-773 10 41 eller anna.isaksson@jenseneducation.se.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan