Teamleader IT-support sökes till JENSEN education

Är du intresserad av att arbeta hos oss på JENSEN? 

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar all verksamhet. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur där ordning och reda, hälsoprofil, formell dresscode och mental träning står i centrum. Vi kan erbjuda en arbetsplats där vi arbetar för teamwork och medarbetare som trivs. På vår senaste medarbetarenkät rekommenderar hela 94% oss som arbetsplats, 4,7 av 5 medarbetare trivs med sina kollegor och 4,7 av 5 trivs med sin chef.

Du kommer att arbeta som Teamleader för vår IT-support med tre medarbetare under ditt ansvar. Du behöver ha en hög teknisk kompetens inom bl.a. nätverksadministration, servicedesk, Microsoft- och Google-miljö. Vi ser gärna att du är en naturlig ledare med stark egen drivkraft, social och kan leda andra att ta eget ansvar och coacha medarbetare att bli ännu bättre.

Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och prestigelös. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Det krävs även att du är noggrann och strukturerad.

Din främsta arbetsplats är belägen vid Zinkensdamm i Stockholm men du kommer även att vara ute på våra enheter runt om i landet en hel del.

Anställningsform 
Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 100 %, med tillträde snarast. För den här rollen tillämpar vi provanställning på 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (MINT & Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.


Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta IT chef Martin Carlsson på 0722-53 06 76 eller martin.carlsson@jenseneducation.se 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ansökan