JENSEN gymnasium Jönköping söker Specialpedagog/specialpedagogisk kompetens

JENSEN gymnasium Jönköping slog upp portarna 2009 och har blivit en mycket omtyckt skola med gott rykte. Du hittar oss på Östra Storgatan 7, mitt i centrala Jönköping. Vi är ett teoretiskt gymnasium som erbjuder program inom ekonomi, samhälle och naturkunskap. 

Vi vill utveckla och lyfta vårt elevhälsoarbete till nästa nivå! Därför söker vi dig som brinner, främst för de specialpedagogiska frågorna på både grupp- och individnivå. Du gillar också att leda andra pedagoger. Kanske är du idag specialpedagog, speciallärare eller lärare med god specialpedagogisk kompetens. Elevhälsoteamet leds av pedagogisk samordnare, en person du kommer jobba tätt tillsammans med. 

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på gymnasiet att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. I vår senaste mätning ansåg 94% av eleverna att de hade studiero på lektionerna och 98% av våra föräldrar rekommenderar oss. 

Som specialpedagog på JENSEN gymnasium får du en stor roll i elevhälsoteamet utifrån specialpedagogisk perspektiv och även utveckla elevhälsoteamets arbete utifrån ett främjande och förebyggande perspektiv. Du får möjlighet att vara med och forma din tjänst utifrån intresse och de lagkrav som råder. 

Arbetsuppgifter 

  • Stödjande funktion till medarbetare i specialpedagogiska frågor
  • Arbete i elevgrupp både grupp- och individnivå
  • Undervisning i de ämnen du är behörig i
  • Coachansvar

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass, samt har ett genuint intresse för specialpedagogik. Vidare har du förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en kvalitetsuppföljande kultur och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.

Anställningsform
Tjänsten en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 20% med tillträde snarast. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess och hur du gör för att ansöka hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Mirza Basic på mirza.basic@jenseneducation.se eller 076- 946 05 74.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan