JENSEN förskola Kungsholmen söker förskollärare

I augusti 2020 startade vi JENSEN förskola Kungsholmen på Alströmergatan 45B i fantastiska lokaler från 1900-talet som vi varsamt renoverat så att de anpassas till vår verksamhet. Förskolan erbjuder plats för ca 50 barn, fördelat på tre avdelningar i åldrarna 1-5 år. JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. 

Vi söker en driven, gärna nyexaminerad förskollärare som vill bli en del av vårt team erfarna förskollärare och barnskötare. Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar? Tror du, som vi, att självständighet, självförtroende och god självkänsla är viktiga verktyg för att bli en samhällsmedborgare som möter sin omvärld med respekt, omtanke och engagemang? Då ska du söka till JENSEN förskola.

Detta erbjuder vi dig som förskollärare:

 •  Sex timmars reflektionstid varje vecka.
 •  Bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder.
 •  Förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande.
 •  En tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap.
 •  Friskvårdsbidrag.
 •  Arbetskläder.
 •  Pedagogiska måltider.
 •  Kompetensutveckling.
 •  Extra möjlighet till återhämtning.

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra, följa upp samt utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barnens hälsa utifrån kost, fysiska aktiviteter och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen, därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag hos oss!

Kvalifikationer

 • Du är examinerad förskollärare.
 • Du är tydlig och medveten i ditt ledarskap.
 • Du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt.
 • Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på JENSEN förskola Kungsholmen. Tillträde januari 2021, enligt överenskommelse. För den här rollen tillämpar vi 6 månader provanställning. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Sista ansökningsdag är 1 november. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Första steget (efter inskickad ansökan) i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Sarah Granevi på tel. 073-6406467 alt. sarah.granevi@jenseneducation.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan