Håkan Jensen berättar

JENSEN drivs av passion för kunskap och människors utveckling. Inte riskkapital.

När jag grundade JENSEN education 1996, för 19 år sedan, var det utifrån min övertygelse att utbildningen i skolan hade för svag koppling till de krav som ställs i arbetslivet och på universiteten. Sedan dess har jag lagt ner min själ i att uppnå mitt mål – att skapa Sveriges bästa utbildningsföretag som ska fungera som verkligheten utanför skolans värld. Få saker slår känslan man får när man uppnår sina mål. Just den vinnande känslan vill jag även att alla våra elever ska känna, både under sin tid på JENSEN och i framtiden.

Jag är en före detta idrottsman på internationell elitnivå, civilekonom, lärare på universitetet och har en karriär inom näringslivet bakom mig. JENSENs utbildningskoncept, Träning för verkligheten, bygger på dessa erfarenheter. Genom att jämföra oss med världens bästa företag och skolor säkerställer vi att allt vi gör på JENSEN håller högsta kvalitet.

JENSEN drivs av passion för kunskap och människors utveckling – inte riskkapital. Eftersom vi är ett familjeföretag sitter entreprenörskap i väggarna. Vi har byggt alla våra skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och vår starka JENSEN-kultur. Jag äger JENSEN till 100 % och tänker fortsätta att göra det. Jag och företaget betalar all vår skatt i Sverige och det har vi alltid gjort.

I dag har vi förtroendet att utbilda ca 7 500 elever runt om i landet. Vi ser det som vårt ansvar att ge samtliga elever bästa möjliga förutsättningar att lyckas med sina studier och sin framtida karriär.

Välkommen till JENSEN för att uppleva vår verksamhet på riktigt! 
 

Håkan Jensen

Håkan Jensen 
Grundare, VD och långsiktig ägare