Rekryteringsprocess

1. Ansök
Du ansöker elektroniskt genom att klicka på länken till den lediga tjänst som du är intresserad av. Du kommer automatiskt få en bekräftelse på att din ansökan är mottagen. Via menyn till höger hittar du de lediga tjänster som vi har för tillfället. Du har även möjlighet att skicka in en spontansökan för framtida rekrytering.

2. Vi behandlar din ansökan 
Din ansökan behandlas konfidentiellt av vårt rekryteringsteam.

3. Gallring av kandidater
De kandidater som bäst matchar den aktuella tjänsten kommer att bli kontaktade för en telefonintervju.

4. Personlighetstest
De kandidater som bäst matchar kravprofilen kommer även att få en länk via mail till ett personlighetstest och ett test som mäter logisk problemlösningsförmåga.

5. Matchning
De kandidater som bäst matchar den profil vi söker bjuds in till en första intervju. Vid det första intervjutillfället berättar vi mer om företaget och tjänsten. Vid tillfället tar vi kopior på kandidatens betyg (originalhandlingar) alternativt betygskopior som är vidimerade av två personer (underskrift, namnförtydligande och telefonnummer).

6. Din första intervju
De bäst kvalificerade kandidaterna kommer att bjudas in till en strukturerad intervju och ett case. Information om caset skickas ut i förväg.

7. Referenstagning och bakgrundskontoll
I nästa steg tar vi referenser, bakgrundskontroller kan förekomma.

8. Avtalsmöte
Den allra bäst kvalificerade kandidaten bjuds in till ett avtalsmöte. Vid avtalsmötet behöver du ha med dig och visa upp en giltig legitimation samt ett utdrag från belastningsregistret i original. Tänk på att det kan ta ca två veckor innan du får utdraget från polismyndigheten så beställ det i god tid via länken nedan:

Fyll i dina uppgifter i ovanstående dokument och skicka in det till polisen per brev eller fax. Du kommer efter ca två veckor att få hem utdraget i ett kuvert från polisen.

Övrig information

Kandidater som ej gått vidare i rekryteringsprocessen meddelas kontinuerligt via mejl. Rekryteringsteamet ger avslag till de sökande som varit på intervju men ej erbjuds tjänsten.

För mer information kontakta gärna rekryteringsansvarig för aktuell tjänst. Kontaktuppgifter hittar du i annonsen.